Datum: 25 Feb, 2020

Underkläder för brudgummen

Författare VigselGuiden Comments Off on Underkläder för brudgummen

Underkläder

Visst kan det kännas lite extra lyxigt även för brudgummen att klä sig fin ända inifrån. Lyxiga underkläder kan göra underverk med självkänslan och gör säkert även din blivande hustru glad. Tänk på när du skaffar dina underkläder att en lång dag väntar och att de därför ska vara sköna att bära.

Kalsonger finns i flera olika material och modeller. Viktigt att tänka på är att de sitter bra och att inte kalsongkanten syns genom byxorna. Strumporna bör vara tunna och svarta, det är snyggast om du har svarta skor. De ska dessutom vara tillräckligt höga för att benet inte ska synas när du sitter ner.

Om ni har bokat något särskilt för bröllopsnatten är ett tips att köpa något snyggt och skönt att kunna byta om till. Ett par eleganta boxershorts och en matchande morgonrock är ett förslag. Efter att ha burit samma kläder en hel dag kan det vara skönt att få byta om till något lite lättare när ni väl är på tu man hand.

Förslag till aktiviteter

Det finns en mängd aktiviteter man kan göra på en svensexa. Tänk dock på att inte planera in allt för […]

Bröllopsresan

Kritvita stränder, turkosblått vatten, vajande palmer, romantik och stillhet… Eller myllrande storstadsvimmel med trånga gator, små romantiska restauranger och pulserande […]

Brudens kläder

Att välja brudens klädsel är något av det viktigaste och mest tidskrävande i planeringen inför bröllopet. Länge trodde man även […]

Bröllopsfotografering

Att gifta sig är en stor händelse i livet. En viktig del av er dag är att skapa minnen från […]

ETIKETTMOLN

POPULÄRA