Lokalt innehåll

>Accessoarer
>Blommor
>Bröllopsresa
>Fotografering
>Frisyr & Skönhet
>Musik
>Skor
>Smycken
>Svensexa/Möhippa
>Tårtan
>Underkläder

Reklamplats Reklamplats Reklamplats Bröllopsregister

Företag

Adress

Tfn

E-post – Hemsida

Underkläder

För att känna dig riktigt uppklädd och fin rakt igenom är underkläderna viktiga. Att tänka på är att de inte bara ska vara vackra utan bekväma eftersom du ska bära dem hela dagen och både gå, dansa och sitta i dem.

Traditionellt är brudens underkläder vita, men väljer ni en klänning av annan färg är det viktigt att de har en färg som inte syns genom klänningen. Även här är det viktigt att du känner dig bekväm i det du väljer, något raffigt rött eller sexigt svart kan vara lika rätt som de skira vita kreationerna.

Tänk på att välja underkläder som fungerar till modellen av klänning du valt. Har du en klänning med halterneck eller som är djupt urringad bak gäller det att se till att behån inte syns utanför klänningen. Se även till att välja trosa så att inte troskanten syns.

Strumpbyxor kan ofta vara obekväma och ge linjer och putningar på helt fel ställen och kanske är de heller inte så sexiga. Ett alternativ är stay-ups, men dessa kan ibland vara lite oberäkneliga och hasa ned. Strumpebandshållare med stockings är ett säkrare alternativ men nackdelen med dem är att de kan synas igenom ett tunnare tyg. En torsolette där strumpebanden är inbyggda är ett annat alternativ. Väljer du att vara utan strumpbyxor är ett tips, om du inte har sandaletter, att köpa korta nylonstrumpor som inte syns ovanför skokanten. Att gå barfota i ett par skor hela dagen kan lätt ge skavsår.

Om ni har bokat något särskilt för bröllopsnatten är ett tips att köpa ett vackert nattlinne med matchande trosor eller ett fint linne med matchande shorts och en elegant morgonrock. Efter att ha burit samma kläder en hel dag kan det vara skönt att få byta om till något lite lättare när ni väl är på tu man hand.