Går ni i bröllopstankar?

Ladda då ner Wedme från Appstore och Google Play! Ett bröllopsverktyg som förenklar planeringen och samtidigt ger er svar på alla frågor kring bröllopet.

 

Går ni i bröllopstankar?

Kanske har ni drömt om ett sagobröllop sedan barnsben, spenderat otaliga timmar med att leta inspiration på internet och redan pekat ut drömringen? Eller känner ni er vilsna och ovetandes i bröllopsdjungeln? Oavsett hur ert drömbröllop ser ut krävs det god planering. Wedme guidar er genom hela planeringsprocessen. Med våra smarta verktyg får ni hjälp med alla de uppgifter som hör den stora dagen till.

Ett komplett bröllopsverktyg direkt i mobilen
Det stundande bröllopet kan kännas stressigt för både dig och din partner. Mycket som skall bokas, bestämmas och checkas av. Genom att bjuda in din partner till Wedme så kan ni tillsammans fördela alla uppgifter mellan er. I vår Att göra lista kan ni efterhand som uppgifterna är utförda bocka av för en lyckad planering. Listan anpassar och fördelar alla uppgifter efter satt datum för ert bröllop.

Ni finner dessutom massor av läsvärd och lärorik information inom varje uppgift. Visste ni tillexempel att det finns traditionella regler för bordsplaceringen, att skatteverket skall göra en hindersprövning innan ni får gifta er och att bröllopstårtan ursprungligen härstammar från romartiden och är en symbol för lycka och fertilitet.

Svårt att bestämma vilka ni skall bjuda på ert bröllop?
Det kan kännas besvärligt att bestämma hur många, samt vilka ni skall bjuda till ert bröllop. Tillsammans med vår gästlista kan ni enkelt lägga till era gäster från kontaktlistan i mobilen. Listan är sammankopplad med hitta.se vilket gör det enkelt att lägga till varje gästs hemadress. Funktionen fungerar även som en svarslista där ni efterhand kan bocka av de gäster som svarat på er inbjudan, anteckna specialkost och om gästen har någon viktig funktion såsom brudtärna eller marskalk. Slutligen kan ni exportera gästlistan som ett Excel eller PDF dokument.

Att planera skall vara roligt
Mitt i all planering är det är viktigt att inte glömma bort syftet med ett bröllop, förutom att det symboliserar kärlek mellan två personer, skall den stora dagen kännas rolig, avslappnad och vara ett vackert minne för livet.

Men varför inte även ha roligt under resans gång? Tillsammans med Wedme slipper ni känna stress och oro att missa något moment i planeringen. Låt istället förberedelserna kännas spännande och inspirerande, något ni upplever tillsammans. Räkna med nöje ner inför ert stundande bröllop och dela med alla era nära och kära!

Wedme – Bröllopsplaneraren finns i Appstore och Google Play för nedladdning och är helt gratis!