Går ni i bröllopstankar?

Ladda då ner Wedme från Appstore och Google Play! Ett bröllopsverktyg som förenklar planeringen och samtidigt ger er svar på alla frågor kring bröllopet.

 

Går ni i bröllopstankar?

Kanske har ni drömt om ett sagobröllop sedan barnsben, spenderat otaliga timmar med att leta inspiration på internet och redan pekat ut drömringen? Eller känner ni er vilsna och ovetandes i bröllopsdjungeln? Oavsett hur ert drömbröllop ser ut krävs det god planering. Wedme guidar er genom hela planeringsprocessen. Med våra smarta verktyg får ni hjälp med alla de uppgifter som hör den stora dagen till.

Ett komplett bröllopsverktyg direkt i mobilen
Det stundande bröllopet kan kännas stressigt för både dig och din partner. Mycket som skall bokas, bestämmas och checkas av. Genom att bjuda in din partner till Wedme så kan ni tillsammans fördela alla uppgifter mellan er. I vår Att göra lista kan ni efterhand som uppgifterna är utförda bocka av för en lyckad planering. Listan anpassar och fördelar alla uppgifter efter satt datum för ert bröllop.

Ni finner dessutom massor av läsvärd och lärorik information inom varje uppgift. Visste ni tillexempel att det finns traditionella regler för bordsplaceringen, att skatteverket skall göra en hindersprövning innan ni får gifta er och att bröllopstårtan ursprungligen härstammar från romartiden och är en symbol för lycka och fertilitet.

Svårt att bestämma vilka ni skall bjuda på ert bröllop?
Det kan kännas besvärligt att bestämma hur många, samt vilka ni skall bjuda till ert bröllop. Tillsammans med vår gästlista kan ni enkelt lägga till era gäster från kontaktlistan i mobilen. Listan är sammankopplad med hitta.se vilket gör det enkelt att lägga till varje gästs hemadress. Funktionen fungerar även som en svarslista där ni efterhand kan bocka av de gäster som svarat på er inbjudan, anteckna specialkost och om gästen har någon viktig funktion såsom brudtärna eller marskalk. Slutligen kan ni exportera gästlistan som ett Excel eller PDF dokument.

Att planera skall vara roligt
Mitt i all planering är det är viktigt att inte glömma bort syftet med ett bröllop, förutom att det symboliserar kärlek mellan två personer, skall den stora dagen kännas rolig, avslappnad och vara ett vackert minne för livet.

Men varför inte även ha roligt under resans gång? Tillsammans med Wedme slipper ni känna stress och oro att missa något moment i planeringen. Låt istället förberedelserna kännas spännande och inspirerande, något ni upplever tillsammans. Räkna med nöje ner inför ert stundande bröllop och dela med alla era nära och kära!

Wedme – Bröllopsplaneraren finns i Appstore och Google Play för nedladdning och är helt gratis!

Instagram

💭 by amazing @rosiesthecakestudio 

.

.

.
#wedme #weddinginspiration #weddinginspo #weddingcake #weddingcakes #weddingcakesideas #wedding2021 #bröllopsinspiration #bröllopsideer #bröllopstips #bröllop2021 #bröllopstårta #bröllopstårtor #tårta #tårtor #cake #bröllopsplanering #weddingplanner
Är det dags att storhandla inför bröllopsfesten? Passa på att göra det till ett lågt pris. Matsmart innehåller allt för en lyckad bröllopsfest, med ett stort sortiment av bla snacks & godis, drycker i alla dess smaker och storpack till kraftigt reducerade priser, är ni bara klick ifrån att vara redo för den stora dagen. 
Och eftersom vi på Wedme värnar om både miljö och bröllopsbudgetar får ni nu ett toppenerbjudande: Ladda ner Wedme och ta del av ytterligare 10% rabatt på ett helt köp! ⚡️
Let’s sparkle up and get ready for the weekend💥
.
.
. 

#wedme #idoinjimmychoo #weddinginspiration #weddingshoes #wedding2021 #weddingideas #bröllopsinspiration #bröllopsskor #bröllopsinspo #bröllopstips #brudskor #bröllop2021 #jimmychoo #weddingaccessories #weddingapp #bröllopsplanering #bröllopsapp
Dags att snacka om klänningens form! 👗👰
En generell regel är att det är enklare att framhäva än att trolla bort. Om ni fastnar för en viss klänning som kräver en större byst kan ni alltid ordna det med en bra behå. Faller ni för en klänning som kräver mer nedtill finns det underkjolar och andra slags stöd som kan hjälpa till.
 
- Större upptill än nedtill: För er passar en klänning som är slät och kroppsnära upptill men utställd och mer dekorerad nedtill. Undvik rynkade ärmar eller puffärmar. Välj istället en klänning med kort ärm som går ner en bit om ni har kraftiga överarmar.
 
- Större nedtill än upptill: För er passar en klänning som lyfter fram upptill genom att förstora byst och framhäva axelpartiet. Om ni redan har generösa mått kring höfterna, undvik rynkat tyg just där. Detsamma gäller över baken.
 
- Markerad midja: Har ni en markerad midja kan ni med fördel framhäva den i en figursydd klänning eller ett figursytt liv.
 
- Ej markerad midja: För er passar en mer rak klänning som är åtsittande kring byst och vid nedtill. En tvådelad klänning med en nedåtgående midjelinje framhäver midjan. Likaså gör en utställd kjol.
 
- Kortväxt och bred: Raka linjer ger ett längre intryck och en nedåtgående midjelinje gör att ni ser smalare ut.
 
- Lång och smal: För er passar en modell som är kroppsnära upptill men utställd nedtill. Vill ni framhäva er kroppsbyggnad, välj en åtsittande slank klänning.

Men kom ihåg, det är er dag och ni väljer själva vad ni vill bära, känner er bekväma eller snygga i!🥰
Happy Monday y’all! 🧡✨

.

.

.
#wedme #weddinginspiration #wedding2021 #weddingdetails #weddingdecoration #bröllopsinspiration #bröllopstips #bröllopsdekorationer #bröllopsdukning #weddingtable #weddingtablesetting #bröllop2021
🤍🖤 • #wedme